Over GreenSchool

GreenSchool is een website voor het groene MBO gevuld met lesmateriaal Engels.

Naast de lesmaterialen zijn er verschillende links met oefeningen voor de studenten te vinden, zodat deze website kan worden gezien als een soort van databank. Ook staan er onder het kopje Woordenlijsten alle lijsten per opleiding, zodat de vocabulaire gemakkelijk kan worden aangeleerd.

Voor docenten is er een speciaal gedeelte waar lesmateriaal, antwoorden en toetsen te vinden zijn. Deze pagina is beschermd met een wachtwoord, deze kun je opvragen via het contactformulier.

 

Doelstellingen:

  • Ons doel is een website te ontwikkelen waarop het lesmateriaal per verschillende vaardigheid is gesorteerd.
  • Voor niveau 3 gelden de volgende niveaus: schrijven, spreken en gesprekken voeren A1, lezen en luisteren A2. Voor niveau 4 gelden de volgende niveaus: schrijven, spreken en gesprekken voeren A2, lezen en luisteren B1.
  • Er is een speciaal docentengedeelte, beveiligd met een wachtwoord, voor antwoordformulieren en toets materiaal.
  • Woordenlijsten voor de leerlingen, per opleiding verdeeld, aangevuld met generieke woordenlijsten die horen bij de leergang Nu Engels.
  • Contactfunctie voor leerlingen

 

 

Deze website is het eindproduct van een de minor Educatief Multimediaal Ontwikkelaar voor de lerarenopleiding Engels, in opdracht van het Nordwin College te Leeuwarden, gemaakt door Swanhilde Kieft en Helena de Vries.